За нас
Начало > За нас

Anji Guyou мебели Ко, ООД се намира в Baishuiwan индустрия зона, Anji Каунти, провинция Zhejiang. Нашата компания има повече от 18 години опит в разработването и производство на офис столове. Започнахме да правим международната търговия през юли, 2012.

Фабрика покрива повече от 5,000 квадратни метра, съществуващите засаждане повече от 3000 квадратни метра, 3, 00 кв.м офис помещение. Нашата компания е модерно предприятие, което събира стол изследвания, експлоатира, произвеждат разпределение и следпродажбен сервиз заедно. Ние имаме професионален инженер, мениджъри продажби екип и много квалифицирани работници и годишната продукция е 100 000 бр.

Компанията настоява tenet на "хора е корен, честен и вярата е основната", г в зависимост от добър кредитен рейтинг, които са зададени в социалните всички кръгове, за да създаде продукти-висок ранг. Високо качество на обслужване, трансцедентален продукт качество,-висок ранг техника, полски продукт оборудване, crackajack хора и стриктен качествен управление принципи са всички основи на стабилно развитие на компанията. Компанията запазва подобряване не само в техника, но и в качеството. Ние вярваме, че отлично качество е в основата на вечния олово.